Thaimaan kuningas ja kuningatar vierailevat Phuketissa

Phuket -

Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn ja Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshana johtivat avajaisia ​​hovioikeuden alueella 8 ja uudessa Phuketin maakunnan hallintokeskuksessa Tha Kraeng Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa.

Sunnuntaina (11th) tuhannet ihmiset odottivat kunnioittaakseen kuningastaan ​​ja kuningattareaan Phuketin kansainväliseltä lentokentältä alkavalla reitillä. Avajaisseremoniaan osallistui Phuketin huippuviranomaisia, joita johti Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew.

Seremonia alkoi klo 6, jolloin kuningas ja kuningatar laskivat peruskiven ja istuttivat Padauk-puita.

Kuningas ja kuningatar tervehtivät ja heiluttivat käsiä reitin varrella kuninkaallisessa autossa, joka ajoi hitaasti, jotta ihmiset voisivat osoittaa kunnioitusta. Heidän majesteettinsa palasivat Phuketin kansainväliselle lentokentälle seremonian jälkeen.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.