68 merikilpikonnien poikasta kuoriutuvat ja suuntaavat mereen Phang Ngassa – VIDEO

Phang Nga -

Similanin kansallispuistossa kuusikymmentäkahdeksan merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut ja lähtenyt mereen.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille tänä viikonloppuna, että Tai Mueangin alueella sijaitsevalla Tachain saarella on vapautettu 68 merikilpikonnan poikasta. Heidän vihreäkilpikonnaemänsä muni 77 munaa 55 päivää sitten huhtikuussa saarella, ja 88.3 prosenttia munista kuoriutui onnistuneesti.

Seitsemänkymmentäseitsemän merikilpikonnan munaa löydettiin rannalta Thaimaan Mueangin alueelta.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.