Thaimaan lääkärin säilyttämisongelma herättää huolenaiheita, ratkaisuja

Kansanterveysasioiden kansliapäällikkö tohtori Opas Karnkawinpong on ilmaissut huolensa merkittävästä pulasta vastavalmistuneista lääkäreistä lääketieteen alalla. Hän korosti, että tarvitaan toimenpiteitä, joilla puututaan alhaisiin pysyvyysasteisiin, parannetaan hyvinvointietuja ja vähennetään työtaakkaa.

Kansliapäällikön mukaan julkisten terveydenhuoltopalvelujen kysyntä on kasvanut merkittävästi viimeisen vuoden aikana, mikä korostaa kiireellistä lääkintähenkilöstön tarvetta. Pandemia rasitti entisestään julkisia terveyspalveluja vaatien viranomaisia ​​tehostamaan ponnistelujaan.

Vastauksena varapääministeri Ken Prayut Chan-o-cha on hyväksynyt 45,000 XNUMX virkaa osavaltion kansanterveysyksiköissä helpottaakseen lääkäreiden ja sairaanhoitajien velvollisuuksia. Useita budjettiin liittyviä kysymyksiä on kuitenkin edelleen ratkaisematta.

Tohtori Opas korosti tarvetta moniin toimenpiteisiin terveydenhuollon ammattilaisten säilyttämiseksi koko kansanterveysjärjestelmässä, mukaan lukien korvauksiin, sosiaalietuihin, ammatilliseen kehittymiseen ja työkuorman hallintaan liittyvät politiikat.

Pysyvä sihteeri totesi, että noin 2,000 10 sopimuslääkäriä, enimmäkseen äskettäin lääketieteen valmistuneita, jättää tehtävänsä vuosittain – noin XNUMX prosenttia irtisanoutuu jatko-opintonsa vuoksi. Hän kuitenkin vahvisti, että kaikki julkiseen terveydenhuoltojärjestelmään työhön hakevat ammattilaiset on rekrytoitu terveysosastolle.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/