Thaimaan matkailuviranomainen odottaa matkailutulojen nousevan 2.38 biljoonaan bahtiin vuoden 2023 loppuun mennessä

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) paljasti, että Thaimaan matkailutulot vuoden 2023 viiden ensimmäisen kuukauden aikana olivat 959 miljardia bahtia, ja kansainvälisten matkailijoiden osuus kokonaismäärästä oli lähes kaksi kolmasosaa. Virasto odottaa matkailutulojensa nousevan 2.38 biljoonaan bahtiin vuoden 2023 loppuun mennessä, mikä on noin 80 prosenttia vuoden 3 2019 biljoonasta bahtista.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn totesi, että thaimaalaisten matkailijoiden osuus oli 360 miljardia bahtia lähes 100 miljoonasta kotimaanmatkasta, kun taas kansainväliset turistit tuottivat 599 miljoonaa bahtia 10.56 miljoonasta matkasta. Hän sanoi, että maa toivotti viime kuussa tervetulleeksi 1.97 miljoonaa ulkomaista turistia, joista suurin osa tuli Malesiasta, jota seurasivat Kiina, Intia, Etelä-Korea ja Laos.

Thapanee Kiatphaiboon, TAT:n kotimarkkinoiden apulaiskuvernööri, ilmaisi optimismin loppuvuoden osalta. Hän totesi, että TAT toivoo vastaanottavansa vähintään 25 miljoonaa kansainvälistä turistia seuraavien seitsemän kuukauden aikana, ja kävijöiden odotetaan kasvavan tämän vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana.

TAT:n apulaiskuvernöörin mukaan järjestö aikoo nyt käynnistää vuoden toisella puoliskolla uusia kampanjoita, jotka keskittyvät alakulttuuriteemiin, kuten tähtien katselureittejä ja eläinystävien matkoja.

TAT auttaa myös provinsseja esittelemään ainutlaatuista taidettaan, kulttuuriaan ja matkailukohteitaan houkutellakseen vierailijoita vähentämään ylikuormitusta tärkeimmissä matkailukohteissa, kuten Bangkokissa, Chiang Maissa ja Phuketissa. Virasto asettaa nyt tavoitteeksi 30-35 miljoonaa kansainvälistä kävijää vuonna 2024.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/