Thaimaan valtion ylläpitämissä sairaaloissa on jatkuva sairaanhoitajapula, joka vaatii ratkaisuja

Hälyttävä määrä sairaanhoitajia eroaa valtion ylläpitämistä sairaaloista on saanut uuden hallituksen vaatimaan tehokkaampia tapoja pitää mahdollisimman monta sairaanhoitajaa maan valtion ylläpitämässä terveydenhuoltojärjestelmässä.

Joka vuosi noin 10,000 7,000 uutta sairaanhoitajaa valmistuu Thaimaasta, mutta XNUMX XNUMX heistä jättää työnsä valtion ylläpitämissä sairaaloissa ylivoimaisen työtaakan ja riittämättömien ylityökorvausten vuoksi, kuten sairaanhoitajaliitto ja Nurses Connect raportoivat.

Sairaanhoitajaliiton ja Nurses Connectin edustaja Suwimol Namkanisorn ilmaisi huolensa ensimmäisen työvuoden aikana irtisanoutuvien sairaanhoitajien suuresta määrästä, joka on nyt saavuttanut hälyttävän 48.9 %:n. Hän korosti, että on tärkeää toteuttaa toimenpiteitä sairaanhoitajien pitämiseksi valtion ylläpitämässä terveydenhuoltojärjestelmässä uusien sairaanhoitajien määrän lisäämisen sijaan.

Suwimol kertoi, että sairaanhoitajat työskentelevät tällä hetkellä keskimäärin 80 tuntia viikossa, mikä ylittää Thaimaan hoito- ja kätilöneuvoston asettaman 60 tunnin enimmäisrajan. Hän korosti, että kun yhä useammat sairaanhoitajat irtisanoutuvat, jäljellä olevien sairaanhoitajien työmäärä kiristyy, sillä työtunteja oli yhteensä noin 48 tuntia viikossa.

Näiden haasteiden valossa Suwimol kehotti uutta kansanterveysministeriä vähentämään asteittain sairaanhoitajien keskimääräistä työaikaa kansanterveysministeriön toimivaltaan kuuluvissa sairaaloissa 80:stä noin 60 tuntiin viikossa. Hän kehotti myös uutta hallitusta korjaamaan ylityöpalkkaeroja ja huomautti, että Bangkokin pääkaupunkiseudulla (BMA) työskentelevät sairaanhoitajat ansaitsevat tällä hetkellä 1,200 650 bahtia kahdeksan tunnin työvuorosta, kun taas ministeriössä työskentelevät ansaitsevat vain 800-XNUMX bahtia työvuorolta. .

Suwimol totesi, että ottamalla käyttöön tehokkaita menetelmiä työtaakan vähentämiseksi ja tarjoamalla sopivaa palkkaa, sairaanhoitajia rohkaistaan ​​pysymään valtion ylläpitämässä terveydenhuoltojärjestelmässä varmistaen, että yleisöllä on tehokas pääsy terveyspalveluihin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/