PÄIVITYS: Kazakstanin epäilty kiistää kaikki syytteet, ase löydetty Phuket Pondista

Phuket -

Kazakstanilainen mies, jonka epäillään ampuneen venäläistä miestä, joka istui autossaan suositussa Phuket Cafessa, on kiistänyt kaikki syytteet, mukaan lukien murhatarkoituksen. Rikoksessa käytetty ase on löydetty lammessa Cherng Talayssa, Thalangissa.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Ulkomaalainen epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänen ollessaan autossa Cherng Talayssa paikallisessa kahvilassa.

Kazakstanista epäilty on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänet autossa suositussa kahvilassa Phuketissa. Epäiltyä on alun perin syytetty oleskelun ylittämisestä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille lauantaina (10. kesäkuuta)th), että Phuketin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen torstaina (8th) kazakstanilaiselle epäillylle Artur Legaylle, 49.

Mr. Legaya syytetään murha-aikeesta sekä ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta. Hän on kuitenkin kiistänyt kaikki syytteet ja kertonut poliisille, ettei hän tiedä mitään ja häntä on kuvattu yhteistyöhaluiseksi kuulusteluissa.

Phuket Express huomautti, että laillista maksua "Tulen avaamisesta julkisella paikalla ilman syytä" ei mainittu tällä hetkellä herra Legaylle sovellettavana maksuna.

Perjantai-iltana (9th) käsiase, jolla Legayn väitetään ampuneen venäläistä miestä, 44-vuotiasta ALEJNIKOV DMITRYä, löydettiin noin kilometrin päässä tapahtumapaikalta sijaitsevasta lampista.

Legayta ei odoteta vapautettavan takuita vastaan, koska hänen katsotaan olevan lentoriski, ja hän jää Thaimaan säilöön odottamaan oikeudenkäyntiä.

Hra Dmitry on toipumassa ammushaavoistaan ​​paikallisessa Phuketin sairaalassa, ja hänen sanotaan olevan tajuissaan, tietoinen ja positiivisella mielellä. Hän ei kuitenkaan ole vielä toipuvan terveytensä vuoksi vielä haastatellut lainvalvontaviranomaisia ​​tapauksesta.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.