Thaimaan hallitus antaa säännöt matkapuhelinpalveluille

Hallitus edistää rekisteröityjen kyytipalveluiden käyttöä työmatkaturvallisuuden parantamiseksi ja kohtuullisten hintojen ylläpitämiseksi.

Apulaishallituksen tiedottaja Traisulee Traisaranakul ilmoitti tällä viikolla, että liikenneministeriö rohkaisee nyt henkilöitä rekisteröimään henkilökohtaiset ajoneuvonsa kyytipalvelua varten ja lisää, että maaliikenneministeriö (DLT) antaa lisäapua prosessissa.

Traisulee korosti DLT:ltä rekisteröityjen kyytipalvelusovellusten käytön tärkeyttä ja totesi, että näin varmistetaan matkustajien turvallisuus koko matkan ajan ja taataan myös kohtuulliset palvelumaksut.

Tällä hetkellä DLT:n hyväksynnän saanut seitsemän kyytisovellusta, mukaan lukien Hello Phuket Service, Bonku, Asia Cab, Robinhood, Grab, Air Asia SuperApp ja Bolt.

Laillisesti toimivien kyytiajoneuvojen tunnistamiseksi matkustajia kehotetaan etsimään takseja, joissa on keltainen rekisterikilpi tai violetti tarra henkilöautoista. Nämä indikaattorit osoittavat, että kuljettajilla on voimassa oleva ajokortti, he ovat käyneet läpi rikosoikeudellisen taustatarkastuksen ja rekisteröineet ajoneuvonsa kyytiin.

Samaan aikaan kyytipalveluun osallistuvien moottoripyörien on esitettävä keltainen rekisterikilpi, ja ajajilla on yllään kulloisenkin kyytipalveluyrityksen takki.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/