Phuket Entrepreneurs esittää ehdotuksia paikallisen matkailun edistämiseksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

PHUKET - Phuketin yrittäjät esittävät Move Forward -puolueelle kuusi ehdotusta, joiden tarkoituksena on vahvistaa maakunnan matkailualaa entisestään.

Phuket Tourist Associationin puheenjohtaja Thanet Tantipiriyakit sanoi, että ehdotetut toimenpiteet sisältävät julkisen liikenteen järjestelmän uudistamisen, matkailun priorisoimisen keskeisenä taloudellisena tekijänä, kansainvälisten lentojen lisäämisen, valtion tuen selkeyden varmistamisen ja tasapainoisen lähestymistavan säilyttämiseen kansainvälisissä suhteissa.

Phuketin yrittäjät ovat ehdottaneet toimenpiteitä joukkoliikennejärjestelmää vaivaavien ongelmien ratkaisemiseksi, mukaan lukien taksipalvelujen ongelmat, kuten ulkomaisten matkailijoiden korkeat hinnat ja matkustajien kieltäytyminen. He korostavat myös tarvetta priorisoida matkailuala lisäämällä matkailuun liittyvien organisaatioiden rahoitusta ja toteuttamalla tehokkaita edistämiskampanjoita.

Ryhmä korostaa edelleen kansainvälisten lentojen tehostamisen ja Thai Airways Internationalin elvyttämisen tärkeyttä vastaamaan Covid-ajan jälkeisten matkailijoiden vaatimuksiin. Lisäksi he painottavat selkeän valtion tuen tarvetta ympäristön, energian ja puhtaan energian kustannusten kaltaisilla aloilla tietoisen päätöksenteon mahdollistamiseksi ja kestävien käytäntöjen edistämiseksi.

Yhdistys kehottaa myös ylläpitämään tasapainoista lähestymistapaa kansainvälisiin suhteisiin, tunnustaen sen suoran vaikutuksen matkailualaan ja potentiaalin positiiviseen yhteistyöhön eri maiden kanssa.

Phuket Tourist Association arvioi, että tämän vuoden kävijämäärät nousevat noin 60-70 prosenttiin vuoden 2019 luvuista, ja vastaavat matkailutulot nousevat 70-80 prosenttiin vuoden 2019 määrästä. Yhdistys ennustaa hotellien käyttöasteiden laskevan sesonkiajan ulkopuolella ja arvioi keskimääräiseksi 65-70 % pandemian jatkuvien vaikutusten ja suurten markkinoiden, kuten Kiinan, hitaamman elpymisen vuoksi.

Tiedot ja lähde: NNT

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.