Phuket-tarjoukset vuoden 2028 Expoon: Elämä, harmonia, kestävä kehitys

LEHDISTÖTIEDOTE:

PHUKET - Phuket kilpailee mahdollisuudesta isännöidä Specialized Expoa vuonna 2028 ja korostaa sen teemaa elämää, harmoniaa ja kestävää kehitystä samalla kun se asettuu kansainvälisiä kilpailijoita vastaan.

Phuketin saarimaakunta, tunnettu Thaimaan matkailukohde, kilpailee Yhdysvaltojen, Espanjan, Argentiinan ja Serbian kaupunkeja vastaan ​​Specialized Expon isännöimisestä vuonna 2028. Sen tarjouksen virallinen esittely tapahtuu myöhemmin tässä kuussa.

Cherdchai Chaivaivid, Kansainvälisten talousasioiden osaston pääjohtaja ja Phuket Expo 2028 -tarjousryhmän johtaja, ilmoitti, että heidän ehdotuksensa esitellään Bureau International des Expositionsin (BIE) jäsenille 21. kesäkuuta Pariisissa, Ranskassa. Isäntäkaupungin valinnan tekee läsnä oleva 124 äänivaltaista jäsentä.

Näyttelyn ehdotettu teema "Elämän tulevaisuus: Harmoniassa eläminen, vaurauden jakaminen" korostaa ihmisten, planeetan ja vaurauden merkitystä kestävän kasvun pilareina.

Cherdchai selitti, että Phuketin vahvuudet ovat maakunnan valmiudessa, kaikkien sidosryhmien, erityisesti paikallisten yhteisöjen, vahvassa yhteistyössä sekä pyrkimys parantaa sen menestystä messujen ulkopuolella. Lisäksi ensisijainen tavoite on järjestää tämä arvostettu tapahtuma ja samalla minimoida ympäristövaikutukset.

Jos se valitaan, Phuket tekisi historiaa ensimmäisenä Kaakkois-Aasian kaupunkina, joka isännöi tätä tapahtumaa. Provinssi pyrkii myös hyödyntämään näyttelyä mainostaakseen itseään lääketieteellisten palvelujen, konferenssien ja viheralueiden keskuksena.

Tapahtuman arvioidaan edistävän noin 50 miljardia bahtia paikallista taloudellista toimintaa ja luovan noin 110,000 21 työpaikkaa. 17. maaliskuuta-2028. kesäkuuta vuonna 4.9 järjestettävän messujen odotetaan houkuttelevan noin XNUMX miljoonaa kävijää.

Lopputuloksesta riippumatta Cherdchai vahvisti Thaimaan sitoutumisen provinsseinsa kehittämiseen erottuakseen maailmanlaajuisesti. Hän korosti, että tällainen edistys osoittaa Thaimaan valmiuden ja vahvistaa sen asemaa suurimpana haastajana suurten kansainvälisten tapahtumien järjestämisessä.

Tiedot ja lähde: NNT

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.