Lisää säävaroituksia Thaimaassa

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut rankkasateesta Thaimaassa, voimakkaasta tuulesta ja aalloista sekä mahdollisista äkillisistä tulvista.

TMD ilmoitti perjantaina (9. kesäkuuta), että sade jatkuu koko Thaimaassa ja paikoin sataa rankkasadetta, erityisesti idässä ja etelässä sekä länsirannikolla. Ihmisten tulee olla tietoisia äkillisten tulvien mahdollisuudesta erityisesti vuorten ja vesistöalueiden lähellä. Andamaanienmeren yläosan aallot ovat jopa kolme metriä korkeat ja ukkosmyrskyissä yli kolme metriä korkeat.

Samaan aikaan aallot Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella ovat jopa kaksi metriä korkeat ja voivat olla yli kaksi metriä korkeita ukkosmyrskyissä. Veneiden tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulisi pysyä mailla kesäkuun 11. päivään astith, 2023.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme, jonka omistaa TPN Media.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/