Monet Phuketin opiskelijat kärsivät ripulista, puhkeavat mysteeri

Phuket -

Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO) tutkii asiaa sen jälkeen, kun monet Phuketin opiskelijat kärsivät ripulista.

PPHO:n päälääkäri Koosak Kookietikun kertoi Phuket Expressille torstaina (8.th), että monet opiskelijat monissa Phuketin kouluissa kärsivät ripulista ja jotkut oksentavat. Tiistaina (6th) PPHO raportoi noin 50:stä eri-ikäisestä ripulipotilaasta päivässä valtion sairaaloissa ja 100:sta päivässä yksityisissä sairaaloissa eri puolilla Phuketia. Useimmilla potilailla on vatsakipuja, oksentelua ja ripulia, ja joillakin potilailla on myös kuumetta.

Mahdollinen yhteys ruoka- ja vesimyrkytykseen ei ole vielä selvä. Koulut vaativat lisäämään hygieniatoimenpiteitä, kuten ruoan tulee olla tuoretta ja puhdasta ennen ruoanlaittoa. Käsien pesu on myös tärkeää ennen ruokailua.

Thaimaassa on sadekausi ja sää on sopiva monille bakteereille, jotka voivat aiheuttaa sairauksia. PPHO yrittää kuitenkin edelleen selvittää tämän taudin syytä. Vettä ja jäätä testataan, jotta löydettäisiin bakteereita.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.