Asiantuntijan mukaan Thaimaan taloushäiriöt ovat erittäin mahdollisia, jos eteneminen ei onnistu muodostamaan hallitusta

Kansallinen -

Thaimaan kauppakamarin yliopiston presidentti Thanawat Phonwichai varoitti, että Thaimaa saattaa kärsiä talouden taantumasta, jos viime vaaleissa eniten paikkoja voittanut poliittinen puolue Move Forward Party (MFP) epäonnistuu.o muodostaa hallituksen.

Thanawat paljasti toukokuussa tehdyn Thaimaan kuluttajien ja yritysten luottamusta koskevan tutkimuksen tulokset. Hän sanoi, että Thaimaan yleinen kuluttajien luottamusindeksi on jatkuvasti parantunut 12 peräkkäisen kuukauden ajan ja saavuttanut korkeimman tason 39 kuukauteen matkailun elpymisen ansiosta. Toukokuun 14. päivänä pidetyt parlamenttivaalit toivat myös huomattavan määrän rahaa maan talouskiertoon.

Tästä huolimatta sekä suuren yleisön että elinkeinoelämän toimijat ovat tutkimuksen mukaan alkaneet olla yhä huolestuneempia MFP:n johtaman uuden hallituksen muodostamiseen ja hallituksen vakauteen sen jälkeen liittyvistä epävarmuustekijöistä.

Mr. Thanawat sanoi, että massiivisia katuprotesteja voi syntyä, jos MFP ei onnistu johtamaan hallitusta, mikä voi johtaa talouden taantumaan. On kuitenkin syytä huomata, että maan matkailuala on kokenut positiivisen noususuhdanteen, mikä voi auttaa Thaimaan talouskasvua saavuttamaan 3.0-3.5 %:n, Thanawat totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/