DRR ilmoittaa Phuketin ja Phang Ngan yhdistävän uuden tien valmistumisesta

LEHDISTÖTIEDOTE:

PHUKET - Työmatkalaisten ja lomailijoiden on helpompi matkustaa Phuketin ja Phang Ngan provinssien välillä nyt, kun ylimääräinen tie on valmis. 4.2 kilometriä pitkä tie auttaa matkailun ja kauttakulun laajentamisessa näiden kahden maakunnan välillä.

Department of Rural Roads (DRR) on ilmoittanut Na Klang-Ao Jik eli 1042 maaseututien valmistumisesta. Nelikaistainen betonitie on osa kaupungin laajennussuunnitelmaa Phang Ngan Thai Muangin alueella, ja sen odotetaan tulevan Phuketista tulevien turistien käyttöön, jotka vierailevat Phang Ngan maakunnan suosituissa nähtävyyksissä.

DRR:n pääjohtaja Apirat Chaiwongnoi totesi, että tie tarjoaa helpomman provinssien välisen kuljetuksen ja hyödyttää paikallista taloutta ja matkailua. Tien valmistuminen mahdollistaa Phang Ngan kasvavan kävijämäärän sen jälkeen, kun maa avattiin uudelleen Covid-19-pandemian jälkeen.

Viime vuonna Phang Ngan maakunnassa vieraili 546,475 2.7 kävijää, mikä toi noin XNUMX miljardia bahtia eteläisen maakunnan matkailutaloudelle.

Tiedot ja lähde: NNT

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.