Merikilpikonna pelastettu rannalla Phang Ngassa

Phang Nga -

Heikko merikilpikonna on pelastettu rannalta Phang Ngassa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (7.th) paikalliset ilmoittivat heille, että aallot olivat nostaneet rannalle elävän mutta heikon merikilpikonnan.

Se on vihreä merikilpikonna, joka painaa noin neljä kiloa. Kilpikonnasta ei löytynyt haavoja, mutta se oli hyvin heikko. Kilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuketiin.

Muissa viimeaikaisissa kilpikonnauutisissa:

Merikilpikonna, joka oli menettänyt yhden räpylöistään, on pelastettu Tai Mueangin alueella.

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon rannalla Thalangin alueella.

=======================

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.