PÄIVITYS: Phuketissa venäläisen miehen ampumisesta epäiltyä kazakstanilaista syytettiin alun perin oleskelun ylittämisestä

Phuket -

Kazakstanista epäilty on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänet autossa suositussa kahvilassa Phuketissa. Epäiltyä on alun perin syytetty oleskelun ylittämisestä.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Ulkomaalainen epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänen ollessaan autossa Cherng Talayssa paikallisessa kahvilassa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille torstai-iltapäivänä (8. kesäkuuta)th), että kazakstanilainen epäilty oli ylittänyt laillisen viisuminsa, vaikka asianomaiset lainvalvontaviranomaiset eivät maininneet hänen viipyneiden päivien tarkkaa määrää. Tässä vaiheessa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä, ja muita mahdollisia syytteitä, kuten murhan yritystä, tutkitaan ja tarkistetaan.

Epäilty ei ole tehnyt hyvää yhteistyötä kuulusteluissa, lisäsi poliisin ja on pyytänyt tapaamista Kazakstanin suurlähetystöön, koska hän ei puhunut englantia tai thaita.

Loukkaantunut uhri, 44-vuotias Venäjän kansalainen, ALEYNIKOV DMITRY, on edelleen sairaalahoidossa, mutta lääkäreiden mukaan hän on poissa "vaara-alueelta", ja hänen odotetaan selviävän täysin hengissä ja toipuvan useista ampumahaavoista. Kun hän on lääketieteellisesti tarpeeksi hyvä tehdäkseen niin, Phuketin poliisi aikoo haastatella Dmitriä selvittääkseen, oliko hänellä aavistustakaan, miksi epäilty, 49-vuotias Artur Legay, väitetysti yritti tappaa hänet.

Mr. Dmitry oli kuulemma tajuissaan, tiedostava ja puhuva, vaikka ei ollut vielä valmis haastatteluun.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.