Päihtynyt ranskalainen mies löydettiin alasti nukkumasta ravintolan edestä Krabista

Krabi -

Päihtynyt ranskalainen mies löydettiin nukkumasta alasti ravintolan edessä Mueang Krabissa, mikä yllätti paikalliset asukkaat.

Mueang Krabin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 8 aiemmin tällä viikolla tuntemattomassa ravintolassa Fresh Market Cityssä. He saapuivat ravintolaan löytääkseen alaston ulkomaalaisen miehen nukkumassa ravintolan edessä. Hänen läheltä löytyi sarongkangas.

Ravintolan henkilökunta kertoi poliisille, että päihtynyt ulkomaalainen mies oli noin 40-vuotias. Hänen saronginsa oli löysällä, mutta hän ei kiristänyt sitä. Se irtosi, kun hän nukahti.

Poliisi herätti ulkomaalaisen miehen ennen kuin laittoi sarongin takaisin päähän. Hän kertoi poliisille olevansa ranskalainen. Hän asuu lähellä olevassa hotellissa ja poliisi vei hänet takaisin hotelliin.

Hänen uskottiin juoneen hieman liikaa edellisenä iltana, ja poliisi päätti olla nostamatta julkista siveettömyyttä, kun mies oli pyytänyt anteeksi.

Miehen nimeä ei julkistettu lehdistölle, mistä hän on todennäköisesti melko kiitollinen.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.