Päihtynyt brittimies pidätettiin, kun hän oli vahingoittanut paikallisen asukkaan kotia Lantan saarella Krabissa

KUVA: MGR

Krabi -

Päihtynyt brittimies pidätettiin, kun hän suuttui ja heitti kiven paikallisen kotiin Lanta Islandilla Krabissa, koska hän oli kadottanut matkapuhelimensa.

Ms Kanotha, sukunimi salattu, 20, teki ilmoituksen Koh Lantan poliisille ja videotodisteita. Hän kertoi poliisille, että tällä viikolla kello 2 päihtynyt ulkomaalainen mies heitti kiven lasioveen hänen talossaan Sala Danin seutualueella. Ovi rikottiin ja ulkomaalainen mies käveli pois. Hän sanoi, ettei hän tuntenut ulkomaalaista miestä eikä hänellä ollut koskaan aiemmin ollut ongelmia hänen kanssaan.

Koh Lantan poliisi kertoi Phuket Expressille, että 30-vuotias brittimies pidätettiin tapauksen jälkeen. Hän oli vuokrannut moottoripyörän Mueang Krabista. Hän myönsi poliisille olleensa päihtynyt ja sanoi olevansa vihainen matkapuhelimen kadottamisesta.

Hän suostui maksamaan vahingot, jotka talon omistajan mukaan maksavat 30,000 XNUMX bahtia lasioven korjaamisesta.

Epäillyn nimi salattiin vastineeksi siitä, että hän suostui taloudelliseen sovintoon, Koh Lantan poliisi sanoi.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.