Nuori ranskalainen mies ja tuntematon nainen kuolivat moottoripyörän törmättyä auton kanssa Patongissa, Phuketissa

Patong -

Ranskalainen mies ja tuntematon nainen kuolivat moottoripyörän törmättyä autoon Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaina (11. kesäkuuta) klo 20 Phang Mueang Sai Kor Roadilla. Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen auton ja moottoripyörän. Naiskuljettaja Ms. Suppaluck Buathong odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Läheiseltä kävelytieltä pelastustyöntekijät löysivät kaksi ruumista. Poliisi tunnisti toisen olevan Hamza Chokri Fikri, 30, Ranskan kansalainen. Toista naisen ruumista ei tunnistettu nimen, iän tai kansallisuuden perusteella. Ranskalaisen miehen perheeseen ja suurlähetystöön otettiin yhteyttä traagisesta tapauksesta.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että auto oli kääntymässä suoraan hotelliin ennen kuin ulkomaalaisen miehen ajama moottoripyörä törmäsi sedaniin.

Patongin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia lisäoikeudellisia toimia varten.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.