PÄIVITYS: 44-vuotias venäläinen mies loukkaantui useista laukauksista istuessaan autossa Phuketissa

Thalang –

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Edellinen tarinamme:

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta keskiviikkona (11. kesäkuuta) kello 45.th) venekadulla, joka on noin kilometrin päässä Cherng Talayn poliisiasemalta.

Pelastuslaitos ja poliisi saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen miehen, joka on nyt tunnistettu H. ALEYNIKOV DMITRYksi, 44, Venäjän kansalainen, yhä autossa. Hän oli edelleen tajuissaan, tiedostava ja pystyi kävelemään. Hän sai vammoja kolmesta rintakehän ja käsivartensa lähellä olevasta luotihaavasta. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Auton etulasista löytyi neljä luodinreikää.

Hra Dmitry ei vastannut välittömiin kysymyksiin mahdollisesta motiivista tai tilanteesta, vaikka hän oli tietoinen, ja hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan kiireellistä lääketieteellistä apua varten. Hänen haavansa ei uskota olevan hengenvaarallisia.

Cherng Talayn poliisi etsii epäiltyä, jonka uskotaan olevan ulkomaalainen mies.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.