Hengenpelastajat varoittavat hyytelökaloista Phuketin rannoilla

Phuket -

Phuketin hengenpelastajat ovat varoittaneet uimareita portugalilaisista sotamiehistä, myrkyllisistä hyytelökaloista.

Paikallisten rantojen hengenpelastajat kertoivat Phuket Expressille keskiviikkona (7th), että he olivat löytäneet monia portugalilaisia ​​hyytelökalaja Phuketin rannoilta viime monsuunikauden aikana.

Jos uimari on pistetty, merivedellä ja etikalla, jos saatavilla, voidaan pestä sairastunut iho ja poistaa sen lonkero. Käytä sen jälkeen kuumaa vettä peittämään vaurioituneen alueen 20 minuutin ajan kivun lievittämiseksi.

Uimarien, jotka pelkäävät piston mahdollisuutta, tulisi välttää pääsyä veteen rannoilla, joilla tunnetaan meduusapopulaatioita, sanoivat hengenpelastajat. Myös uimareiden tulee olla tietoisia lipuista rannoilla ja kuunnella hengenpelastajien ohjeita.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.