Toiselle laittomalle viihdepaikalle Phuketissa tehtiin ryöstö, koska sen väitetään avautuvan myöhään

Phuket -

Toiseen Phuket Townin laittomaan viihdepaikkaan tehtiin ratsian, koska sen väitetään avautuneen laillisen sulkemisajan jälkeen.

Tämä jatkaa säännöllisten ratsioiden suuntausta viime päivinä.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Ponmana kertoi Phuket Expressille, että tiistaina varhain aamulla (6.th) klo 3 he tekivät ratsian baariin ja ravintolaan Soi Poonphon Plazassa Talad Nuean osa-alueella Phuket Townissa.

Omistaja, jonka poliisi tunnistaa vain Mr. Guniksi, pidätettiin ja vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Häntä syytetään epäiltynä viihdepaikan laittomasta toiminnasta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen ajan kuluessa ja viihdepaikan avaamisesta laillisen ajan jälkeen.

Viranomaiset eivät lisätutkimuksiin vedoten kertoneet baarin ja ravintolan nimeä.

Saatat pitää näistä:

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Kathun piiripäällikkö on siirretty Chang Klangin piiripäälliköksi Nakhon Si Thammaratiin.

Phuket Townissa laittomaan yökerhoon tehtiin ratsian, koska sen väitettiin avautuneen laillisen sulkemisajan jälkeen ja päästäneen alaikäisiä paikalle.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.