Pienet veneet Phuketissa kiellettiin lähtemästä merelle

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, että pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on kielletty 10 asti.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan Andamaanienmerellä tulee olemaan voimakkaita sateita ja voimakkaita aaltoja, joiden korkeus on jopa kolme metriä korkea avomerellä tai yli kolme metriä korkea. korkealla ukkosmyrskyalueella.

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti tiistaina (6. kesäkuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle 10 metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on KIELLETTY 10 asti.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.