Varas epäonnistuu yrittäessään murtautua pankkiin Phuketin vanhassakaupungissa, murtautuu sen sijaan leipomoon

Phuketin vanhakaupunki -

Wannabe-varas epäonnistui yrittäessään murtautua pankkiin Phuketin vanhassakaupungissa. Sen sijaan varas murtautui läheiseen leipomoon.

Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen tapahtumasta pankinjohtajalta Yaoward Roadilla Phuketin vanhassakaupungissa tiistaiaamuna (6. kesäkuuta).th).

He ja Phuket Express saapuivat paikalle. Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (4. kesäkuuta) kello 4 varas murtautui pankkiin katolta ja katosta ennen kuin putosi köydestä. Hän murtautui asiakirjahuoneeseen ja pankin henkilökunta sanoi, ettei mitään varastettu.

Pankkiryöstön uskotaan kiihdyttävän sireenin laukeamisen jälkeen pankissa, joka oli ollut suljettuna mahdollisen ryöstön aikaan pitkän lomaviikonlopun vuoksi. On epäselvää, miksi tiloihin ei tehty välitöntä tarkastusta.

Sama varas päätti sitten murtautua läheiseen leipomoon, joka on noin 10 metrin päässä pankista. Varas varasti leipomoliikkeestä radion ja 630 bahtia eli noin 17 dollaria käteistä.

Leipomon omistaja teki ilmoituksen poliisille maanantaina (5th). Phuketin poliisi etsii edelleen epäiltyä.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.