Thaimaan kannabiksen kannattajat juhlivat thaimaalaista kannabispäivää parlamentin edessä 9. kesäkuuta, vaadi täydellistä laillistamista

KUVA: Bangkok Post

Kansallinen -

Joukko kannabiksen kannattajia ilmoitti juhlivansa niin sanottua thaimaalaista kannabispäivää eduskunnan edessä 9. kesäkuuta.

Thaimaan kannabisverkoston pääsihteeri Prasitchai Nuan paljasti thaimaalaiselle medialle, että Thaimaan kannabispäivän muistotapahtuma järjestetään julkisen sektorin kehityskomission toimistossa, joka sijaitsee Bangkokin hallituksen taloa vastapäätä.

Tapahtuman tavoitteena on kouluttaa ihmisiä kannabiksen tarkoista hyödyistä, jotka hänen mukaansa ovat ajautuneet kauas totuudesta poliittisten tekijöiden vuoksi.

Verkosto kutsui myös Move Forward -puolueen edustajan osallistumaan tilaisuuteen oppiakseen tilaisuudessa esitellystä alkoholia, savukkeita ja marihuanaa koskevasta vertailevasta tutkimuksesta.

Tämä auttaa niitä, joilla on valtaa, päättämään, mitä työkaluja tai oikeudellisia puitteita tulee käyttää marihuanan käytön säätelyyn, jotta sen edut voidaan hyödyntää ja samalla hallita sen haittoja, Mr. Prasitchai sanoi.

Prasitchai sanoo, että hänen ryhmänsä vastustaa tiukasti kannabiksen uudelleenluetteloa huumeeksi ja haluaa, että tämän aseman palauttamista vaativat selittävät selvästi, miksi kannabis on vaarallisempaa kuin alkoholi tai tupakka, ja selittää tieteellisesti, kuinka se on haitallisempaa vertaisarviointiprosessin avulla. maissa, jotka ovat jo laillistaneet kannabiksen, kuten Kanada.

Prasitchai ja hänen ryhmänsä sanovat, että he ovat melko varmoja, että näihin kysymyksiin ei voida vastata, koska he ovat varmoja siitä, että kannabis on turvallisempaa ja sillä on enemmän terveyshyötyjä kuin erityisesti alkoholi. Prasitchai haluaa myös poliittisten johtajien selittävän, miksi Move Forward -koalitio tukee progressiivista alkoholia ja Thaimaan alkoholiteollisuuden laajentamista, mutta vaatii kannabisteollisuuden olennaisesti uudelleenkriminalisointia ja vahvaa hallintaa huumeena.

Kesäkuun 9. päivänä tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Thaimaa dekriminalisoi kannabiksen. Täydellisiä lakeja sen sääntelemiseksi ja laillistamiseksi on kuitenkin lykätty yli vuoden poliittisen keskustelun ja kannabiksen vastakkaisten näkemysten vuoksi. Kannabiksen tulevaisuus on edelleen epäselvä, ja sen seurauksena kannabisaktivistit ovat luvanneet käynnistää kampanjoita ja kouluttaa poliitikkoja ja yleisöä kannabiksesta ja sen myönteisistä vaikutuksista talouteen ja terveyteen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.