Merikilpikonna pelastettu kalaverkosta rannalla Thalangissa

Thalang –

Merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon rannalla Thalangin alueella.

Sirinatin kansallispuiston päällikkö kertoi Phuket Expressille, että hän sai ilmoituksen Mai Khaon osapiirin kylänjohtajalta tapauksesta. Merikilpikonna löydettiin sotkeutuneena kalaverkkoon. Paikalliset auttoivat poistamaan kalaverkon kilpikonnasta.

Sen räpylistä löydettiin haavoja. Kilpikonnasta, joka on 51 senttimetriä pitkä, 50 senttimetriä leveä ja noin 20 kiloa painava naaras Olive Ridley -merikilpikonna, ei löytynyt mikrosirua.

Loukkaantunut merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuketiin.

Muissa viimeaikaisissa kilpikonnauutisissa:

Merikilpikonna, joka oli menettänyt yhden räpylöistään, on pelastettu Tai Mueangin alueella.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.