Phuketissa laittomaan yökerhoon tehtiin ryöstö, koska sen väitetään olevan auki myöhään ja sallineen alaikäisten

Phuket -

Phuket Townissa laittomaan yökerhoon tehtiin ratsian, koska sen väitettiin avautuneen laillisen sulkemisajan jälkeen ja päästäneen alaikäisiä paikalle.

Mueang Phuketin piirin päällikkö Pairoj Srilamoon kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (1. kesäkuuta) kello 30 Mueang Phuketin piiritoimiston virkamiehiä teki ratsian yökerhoon Chana Jaroen Roadilla lähellä Nimit Circleä (Seahorse). Circle) Talad Yain osa-alueella.

Omistaja, joka tunnistettiin vain herra Tanyaksi, pidätettiin ja vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Häntä syytetään epäiltynä viihdepaikan laittomasta toiminnasta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen ajan kuluessa, viihdepaikan avaamisesta viimeisen laillisen ajan kuluessa ja alle 20-vuotiaiden pääsystä sisään.

Klubista löydettiin myös kolme 19-vuotiasta alaikäistä. Viranomaiset eivät lisätutkimuksiin vedoten kertoneet yökerhon nimeä.

Saatat pitää näistä:

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Kathun piiripäällikkö on siirretty Chang Klangin piiripäälliköksi Nakhon Si Thammaratiin.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.