Tuhannet juoksijat osallistuvat 113. Thaimaan Mueang Runiin Phang Ngassa

Phang Nga -

Noin 2,000 113 juoksijaa osallistui XNUMX. Thaimaan Mueang Runiin Phang Ngassa.

Juoksu sunnuntaina (4th) alkoi kello 6 ja sitä johti Phang Ngan varakuvernööri Niracha Banditchart. Tapahtumaan osallistui lähes 00 juoksijaa.

Phang Ngan varakuvernööri Niracha kertoi lehdistölle, että tämä tapahtuma juhlii Thaimaan Mueangin piirin perustamisen 113. vuosipäivää. Tapahtuman tarkoituksena oli muistaa päivä ja yhdistää alueen ihmiset. Juoksutapahtuma on tukenut myös paikallista matkailua ja taloutta.

Siellä oli jopa antiikkipaikallinen tori, jossa myytiin paikallisia tuotteita ja ruokaa sekä sisäänkirjautumisalue valokuvaamista varten.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.