Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: australialainen mies syytettynä Road Ragesta, venäläinen hukkui rannalla ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 29. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 4. kesäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. Ulkomaalainen mieskuljettaja on tuhonnut tila-auton sivupeilin väitetyn liikenneonnettomuuden aikana Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Australialaista kuljettajaa vastaan ​​on nostettu kaksi syytettä raivokohtauksesta, jossa hän tuhosi tila-auton sivupeilin Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Australialainen mies sai 10,000 40,000 bahtin sakon ja maksoi XNUMX XNUMX bahtia vahingoista tila-auton aiheuttaman raivotapahtuman jälkeen Wichitissä, Mueang Phuketissa. Häntä uhkasi myös kahden kuukauden vankeus, mutta hän sai ehdollisen vankeusrangaistuksen yhden vuoden ehdoin.

Tämä tarina oli tärkeä keskustelunaihe sosiaalisessa mediassamme viime viikolla.

2. Kathussa tehtiin ratsian kahdelle laittomalle yökerholle, joiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Kathun piiripäällikkö on siirretty Chang Klangin piiripäälliköksi Nakhon Si Thammaratiin.

Phuketin yökerhojen laillinen sulkemisaika on klo 2.

3. Department of Disease Control (DDC) julkistaa Phuketin virallisesti Thaimaan ensimmäiseksi maakunnaksi, joka on vapaa raivotaudista.

Viimeisten 15 vuoden aikana kukaan Phuketissa ei ole kuollut raivotautiin. Phuket julkistetaan virallisesti Thaimaan ensimmäiseksi raivotaudista vapaaksi maakunnaksi. Tämä antaa matkailijoille enemmän luottamusta vieraillessaan Phuketissa.

4. Etsitty australialainen pariskunta on pidätetty Phuketissa, kun heidän väitetään varastaneen 2.5 miljoonaa bahtia kiinalaismieheltä Bangkokissa.

Ulkomaalainen pariskunta ilmeisesti työskenteli joukkueena ja epäillään varastaneen rahapussin. Tämän jälkeen pariskunta pakeni Phuketiin.

5. Venäläinen turisti hukkui rannalla Thalangissa jättäessään huomioimatta punaiset liput, jotka ilmoittavat, että uiminen ei ole sallittua.

Hengenpelastajat myös varoittivat häntä, ennen kuin hän jätti heidät huomiotta. Turisti hukkui ennen kuin hänet nostettiin vedestä.

6. Muiden Phuket Rassadan satamassa liikennöivien pakettiautojen kuljettajat pakottivat yksinäisen ulkomaalaisen naisturistin ulos tila-autosta Phuketissa. Kuljettajat väittivät, että turistin sovelluksen ilmoittava pakettiauton kuljettaja ei kyennyt noutamaan matkustajia satamaan ja käskivät turistin raahaamaan matkalaukkunsa sieltä, jos hän aikoi käyttää sovellushakupalveluita.

Kuljettaja kertoi myöhemmin, että hänelle kerrottiin, ettei hän saanut sovelluksen noutoa, vaikka hänen pakettiautossaan oli lailliset keltaiset kilvet ja muut kuljetusvaatimukset.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.