Suorapuheinen entinen Move Forward -puolueen kansanedustaja ehdottaa alkoholinmyyntikiellon peruuttamista uskonnollisina juhlapäivinä

KUVA: Työpiste

Kansallinen -

Rouva Amornrat Chokpamitkul, entinen Move Forward -puolueen kansanedustaja, julkaisi Facebookissa mielipiteensä, jonka mukaan Thaimaan pitäisi peruuttaa alkoholin myyntikielto uskonnollisina juhlapäivinä, koska sillä ei ole hänen mukaansa kohtuullisia perusteita.

Hän esitti kolme syytä näkemyksensä tueksi seuraavasti:

  1. Tänä päivänä on jo muitakin toimenpiteitä juomisen hillitsemiseksi, kuten kuljettajien alkoholipitoisuuden testaus ja seuranta.
  2. Thaimaalainen yhteiskunta ei koostu pelkästään buddhalaisista; Thaimaan ihmisillä on uskonnonvapaus harjoittaa erilaisia ​​uskontoja. Kiellot koskevat myös monia turisteja, eivätkä he ole uskonnollisia.
  3. Tätä käytäntöä tuskin pannaan täytäntöön muissa buddhalaismaissa.

Vesak-päivä eli Visakha Bucha -päivä on buddhalaisuudessa tärkeä päivä, joka vietettiin 3. kesäkuuta. Päivisin, kuten kaikki uskonnolliset juhlapyhät, alkoholin myynti on kielletty.

Tätä kieltoa rikkovia yrittäjiä voi odottaa alkoholivalvontalain 10,000 §:n mukaan kuuden kuukauden vankeusrangaistus tai 39 XNUMX bahtin sakko. Kielto koskee sekä kaikenlaisten alkoholijuomien tukku- että vähittäismyyntiä koko valtakunnan alueella.

TPN-media huomauttaa, että hotellien turisteja koskeviin alkoholikieltoihin oli aiemmin poikkeuksia, mutta tämä poistettiin Prayut Chan-O-Chan hallituksen aikana.

Alkoholikieltopäivät ovat olleet voimassa lähes viisikymmentä vuotta laina, toteaa TPN, mutta Thaimaan matkailun ja matkustajien lisääntyessä ympäri maailmaa kiellot, jotka sulkivat maiden suositun viihdesektorin, ovat tulleet kiistanalaisemmiksi ja houkuttelevat aina. monet valitukset vierailijoilta, varsinkin ne, jotka ovat Thaimaassa vain muutaman päivän lomalla.

Mitä mieltä sinä olet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.