Tärkeä ilmoitus kanadalaisille lukijoillemme Facebookista

Thaimaa/Kanada-

Seuraava on Meta/Facebookin tässä kuussa julkaisema lausunto, joka koskee muutoksia, joita he tekevät alustallaan kanadalaisille käyttäjille suunnattujen uutisten suhteen.

Muutos johtuu kiistanalaista lakia, jota Meta vastustaa ja jonka seurauksena se on päättänyt aloittaa testaamisen, joka estää pääsyn uutisten lukemiseen tai jakamiseen Kanadassa. Tämä vaikuttaa kaikkiin uutisiin, ei vain Kanadan lisensoituihin uutisiin.

Meta on ilmoittanut emoyhtiömme TPN-medialle, että olemme osa testiä… mikä tarkoittaa, että uutissivumme ja sisältömme Facebookissa eivät ole saatavilla joillekin kanadalaisille käyttäjille, kun Facebook testaa ratkaisuja uutissisällön estämiseen kokonaan, jos tämä lakiesitys hyväksytään. .

Lakia ei ole vielä hyväksytty, mutta Meta on varoittanut, että jos se tekee, tämä uutissisällön estotesti tulee pysyväksi Kanadassa asuville ihmisille. Tämä lopettaisi kaikkien Facebook-uutisten saatavuuden kanadalaisille käyttäjille, jos se hyväksytään, Facebookin mukaan. Haluamme muistuttaa kanadalaisia ​​lukijoitamme, että vaikka laki hyväksyttäisiin, se vaikuttaa vain Facebookiin ja Instagramiin, eikä se vaikuta verkkosivustoomme, Twitteriin, Post.comiin, Flipboardiin, TikTokiin tai muihin uutisten jakamiseen.

Kehotamme Facebook-lukijoitamme varmistamaan, että he seuraavat meitä verkkosivustollamme tai vaihtoehtoisilla sosiaalisen median alustoilla tai tilaavat päivittäisen uutiskirjeemme siltä varalta, että tämä laki hyväksytään ja Facebook jatkaa suunnitelmaansa estää uutissisältö kanadalaisille.

Saat Metan täydellisen lausunnon napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.