Kaksi ihmistä kuolee, 49 loukkaantui Tour-bussin kaatumisen jälkeen Kanchanaburissa

Kanchanaburi -

Kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun taas kaksi ihmistä on saanut vakavia vammoja ja 47 sai useita muita vammoja sen jälkeen, kun kiertoajelubussi kaatui Si Sawatin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta lauantaina (12.) kello 20rd). He saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen bussin alas Tab Tao -kukkulasta Ta Kradanin osa-alueella.

Kaksi ihmistä löydettiin kuolleena, kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti, 14 sai keskivammat ja 33 ihmistä vain lievästi. He kaikki vietiin läheisiin sairaaloihin.

Matkustajat kertoivat thaimaalaiselle medialle matkustavansa Ta Krakanissa Ang Thongin maakunnasta kiertueelle.

Si Sawatin poliisi jatkaa tutkintaa lisäoikeudellisia toimia varten, eikä se ole julkistanut onnettomuuden syytä lehdistöaikana.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.