Merikilpikonna, jolla on kadonnut räpylä, pelastettu Phang Ngassa

Phang Nga -

Merikilpikonna, joka oli menettänyt yhden räpylöistään, on pelastettu Tai Mueangin alueella.

Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston toimisto kertoi Phuket Expressille, että paikalliset kyläläiset ilmoittivat heille, että rannalta löydettiin loukkaantunut merikilpikonna, joka oli vielä elossa.

Pelastusryhmät menivät rannalle etsimään noin 56 senttimetriä pitkää ja 55 senttimetriä leveää Olive Ridley -merikilpikonnaa. Sen oikea läppä puuttui. Uskotaan, että kilpikonna on voinut juuttua kalaverkkoon, mikä aiheutti sille joitakin haavoja ja tulehduksen räpylään, mikä johti valitettavaan menetykseen.

Loukkaantunut merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuketiin.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.