Australialainen pariskunta pidätettiin Phuketissa 2.5 miljoonan bahtin varastamisesta kiinalaismieheltä Bangkokissa

Phuket -

Etsitty australialainen pariskunta on pidätetty Phuketissa, kun heidän väitetään varastaneen 2.5 miljoonaa bahtia kiinalaismieheltä Bangkokissa.

Toukokuussa 29thGAO JIANJIA, 35, Kiinan kansalainen, teki ilmoituksen Phaholyothinin poliisille. Hän kertoi poliisille lähettäneensä verkossa haluavansa ostaa digitaalista rahaa BINANCE:n kautta. Epäilty otti häneen yhteyttä Telegram-sovelluksen kautta ja suostui ostamaan 2.5 miljoonalla bahtilla. He sopivat tapaamisesta Ladpraon pankissa 29. toukokuutath. JIANJIA otti sitten 2.5 miljoonaa bahtia käteistä pankkitililtään.

Uhri tapasi ulkomaalaisen miespuolisen, joka sanoi olevansa edustaja saadakseen rahaa herra JIANJIAlta. joka oli vahvistettu online-chatissa. Miespuolinen ulkomaalainen sai rahapussin herra JIANJIAlta ennen kuin laittoi sen tuolille lähellään. Kun herra JIANJIA odotti digitaalisen rahan siirtämistä tililleen, rahapussi katosi. Miespuolinen ulkomaalainen sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, minne se meni, ennen kuin hän pakeni.

Poliisi tarkasti CCTV-materiaalia ja huomasi, että ulkomaalainen nainen otti laukun pankissa. Ulkomaalainen pariskunta ilmeisesti työskenteli joukkueena ja epäillään varastaneen rahapussin. Tämän jälkeen pariskunta pakeni Phuketiin.

Metropolitan Police Bureau kertoi TPN Medialle perjantaina (2nd), että he ovat pidättäneet MRS:n. HINSON LILY JAY, 28 ja MR. GALLETLY JOSEPH, 47, molemmat ovat Australian kansalaisia. Heidät pidätettiin lähellä Thalangin poliisiasemaa 31. toukokuutast.

Epäillyt eivät ole tiedotushetkellä julkaisseet väitettä tai lausuntoa ja ovat edelleen vangittuna.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.