Phuket julistetaan Thaimaan ensimmäiseksi maakunnaksi, jossa ei ole raivotautia

Phuket -

Department of Disease Control (DDC) julkistaa Phuketin virallisesti Thaimaan ensimmäiseksi maakunnaksi, joka on vapaa raivotaudista.

Phuketin varakuvernööri Danai Sunantharod kertoi Phuket Expressille, että DDC:n pääjohtaja Tohtori Tanet Kratsanaitawiwong sanoi, että he tukevat menestyksekkäästi Phuketia ensimmäisenä raivotaudista vapaana maakuntana Thaimaassa. Maakunnassa ei ole viime aikoina tapahtunut raivotaudin aiheuttamia kuolemia sen jälkeen, kun ne ovat jatkaneet raivotaudin ehkäisyä ja valvontaa sekä eläimillä että ihmisillä.

Vuonna 2018 Thaimaassa raivotautiin kuoli 18 ihmistä. Viime vuonna raivotautiin kuoli kuitenkin vain kolme henkilöä.

Viimeisten 15 vuoden aikana kukaan Phuketissa ei ole kuollut raivotautiin. Phuket julkistetaan virallisesti Thaimaan ensimmäiseksi raivotaudista vapaaksi maakunnaksi. Tämä antaa matkailijoille enemmän luottamusta vieraillessaan Phuketissa.

========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.