Moottoripyöräilijä kuoli törmättyään luksussedaniin Thalangissa, Phuketissa

Thalang-

Moottoripyöräilijä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hän törmäsi moottoripyörällään luksussedaniin Thalangin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puolenyön jälkeen (2nd) Paklokin seutukunnassa. He ja Phuket Expressin toimittajat saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän ja kypärän keskusvarauksen sähköpylvään läheltä. 48-vuotiaan Chaiyasit Tantirangsimapanin ruumis löydettiin lähistöltä vakavina päävammoina.

Vaurioituneesta Audi sedanista löytyi rikkinäinen tuulilasi. Kuljettaja, jonka nimeä ei kerrottu toimittajille, vietiin sairaalaan lievien vammojen vuoksi. Sedanin naismatkustaja, joka pyysi toimittajia olemaan nimeämättä, sanoi, että moottoripyöräilijä teki U-käännöksen välittömästi heidän sedaninsa edessä.

Lähialueen paikalliset asukkaat kertoivat, että tällä paikalla tapahtui useita liikenneonnettomuuksia U-käännöspaikan ja vastaantulevien ajoneuvojen nopeuden vuoksi.

Thalangin poliisi kuitenkin tarkistaa CCTV-materiaalia löytääkseen onnettomuuden syyn mahdollisia lisätoimia varten.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.