Kathun piiripäällikkö siirrettiin Nakhon Si Thammaratiin

Kathu -

Kathun piiripäällikkö on siirretty Chang Klangin piiripäälliköksi Nakhon Si Thammaratiin.

Edellinen tarinamme:

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Nyt päivitykseen:

Sisäministeriö antoi siirtomääräyksen perjantaina (2nd). Määräys ei erityisesti siirrä vain Kathun piiripäällikköä, vaan myös kahta muuta Nakhon Si Thammaratin ja yhtä Songkhlan piiripäällikköä, jotka on myös määrätty siirtoon.

Määräyksessä ei kerrottu mitään kahdesta yökerhosta, joita Kathussa äskettäin tehtiin. Määräyksessä todetaan, että siirron tarkoituksena on parantaa hallinnollista hallintoa.

Kathun piirin päällikkö Thitiwat Boonkit siirretään Chang Klangin piiripäälliköksi Nakhon Si Thammaratiin.

Pak Phanangin piiripäällikkö Teerapong Chuaychoo Nakhon Si Thammaratissa on Kathun piirin päällikkö.

Määräys astuu voimaan 9th, 2023.

Kathun piirin päällikkö Mr. Thitiwat on juuri toiminut Kathun piirin päällikkönä vain neljä kuukautta. Hän on julkaissut lausunnon, ettei hän ollut osallisena kahteen yökerhoon, joihin äskettäin kohdistui ratsia.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.