Siirrä eteenpäin johtajuus keskustelee Thaimaan taloudesta Thaimaan kauppakamarin kanssa

Move Forward -puolueen johtaja Pita Limcharoenrat piti tuloksellisen kokouksen Thaimaan kauppakamarin kanssa käsitelläkseen keskeisiä taloudellisia huolenaiheita, mukaan lukien ehdotettu vähimmäispalkan korotus ja yrityskustannusten alentaminen.

Yli kahden tunnin keskustelun jälkeen Pita ja jaoston puheenjohtaja Sanan Angubolkul ilmaisi tyytyväisyytensä luovaan ja nautinnolliseen keskusteluun. Move Forward -puolue käy parhaillaan keskusteluja kamarin kanssa 13 aiheesta, jotka kattavat muun muassa itäisen talouskäytävän, biokierto-vihreän talouden mallin ja rajat ylittävän talouden.

Sanan korosti useiden koalitiohallituksen linjausten ja kamarin tavoitteiden yhteensopivuutta, mikä edistää lukuisia yhteistyömahdollisuuksia. Kamari korosti kolmea koalitiopuolueiden kannalta kiireellistä asiaa: nopeaa hallituksen muodostamista budjettivaikutusten minimoimiseksi, sähkökustannusten alentamista sekä viljelijöiden elinolojen ja pienten ja keskisuurten yritysten taloudellisen terveyden parantamista.

Yhteistyön helpottamiseksi Pita ja Sanan sopivat nimittävänsä edustajat omilta puoliltaan. Puolueen varajohtaja Sirikanya Tansakun edustaa Move Forwardia ja kamaria sen pääsihteeri Kitsana Vachekrilas. Pita vakuutti, että ehdotettu minimipalkankorotus toteutetaan huolellisesti asianomaisten sidosryhmien kanssa käytyjen kattavien keskustelujen jälkeen.

Pita tunnustaa oikeudenmukaisuuden merkityksen talousjärjestelmässä ja korosti kaksipuolisen lähestymistavan tarvetta sekä työnantajien että työntekijöiden tukemiseksi ja ehdotti mekanismeja kohonneiden kustannusten, kuten energian hintojen, elinkustannusten ja verovähennyskelpoisuuden, vähentämiseksi. Move Forwardin ja Thaimaan kauppakamarin yhteistyö mahdollistaa vähimmäispalkan ja yrityskustannusten syvällisen selvittämisen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen lehdistötiedote

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/