Viisi ulkomaalaista pelastettiin pitkähäntäisen veneen hajottua Krabissa

Krabi -

Viisi ulkomaalaista turistia on pelastettu pitkähäntäisen veneen hajottua Krabissa.

Hat-Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi -kansallispuiston henkilökunta kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (31.st) he saivat kuljettajalta ilmoituksen, että pitkäpyrstöveneen moottori irtosi veneestä ja putosi mereen Railayn lahdella.

Viisi ulkomaalaista turistia, joita ei tunnistettu, mutta joita kuvailtiin vain miehiksi, naiseksi, kahdeksi tytöksi ja pojaksi, on pelastettu rikkoutuneesta veneestä. Kansallispuiston työntekijät veivät heidät turvallisesti takaisin maahan.

Saatat pitää näistä:

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

Yhdeksän ruotsalaista turistia on selvinnyt pitkähäntäisen veneen kaatumisesta Krabissa.

Australialainen ja myanmarilainen turisti on pelastettu sen jälkeen, kun pitkähäntäinen veneen moottori oli viallinen lähellä saarta Krabissa.

Kolme turistia ja neljä veneen miehistön jäsentä on pelastettu pikaveneen kaatuessa Krabissa.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.