PÄIVITYS: Viisi vanhempi Kathun poliisia siirrettiin kahden laittoman yökerhon ratsastuksen jälkeen – VIDEO

Phuket -

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Edellinen tarinamme:

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong on antanut määräyksen torstaina (1. kesäkuuta)st) iltapäivällä. Määräyksessä todetaan, että Kathussa tehtiin ratsian kahdelle laittomalle yökerholle, koska niiden väitettiin olleen auki laillisten sulkemisaikojen jälkeen kello 2 ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Avoimuuden lisäämiseksi, täydellisen tutkimuksen suorittamiseksi ja hallitukselle aiheutuvien vahinkojen estämiseksi viisi seuraavaa Kathun poliisia siirretään töihin Phuketin maakunnan poliisiasemalle.

  1. Kathun poliisipäällikkö eversti Roongrit Rattapakdee
  2. Kathun poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Chao Poamna
  3. Kathun poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Chayaphon Poonaruemit
  4. Rikoksen ehkäisyn ja tukahduttamisen tarkastaja everstiluutnantti Nattawat Supanart
  5. Tutkintatarkastaja everstiluutnantti Wissanu Pansai

Tilaus on voimassa (1.)st) toistaiseksi.

===================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.