Kathussa ryöstettiin kahdelle laittomalle yökerholle, koska niiden väitetään avautuneen myöhään ja sallivan alaikäisten sisäänpääsyn – VIDEO

Kathu -

Kathussa tehtiin ratsian kahdelle laittomalle yökerholle, joiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Narong kertoi Phuket Expressille, että ratsi tapahtui sen jälkeen, kun DOPA sai valituksia lähialueen paikallisilta asukkailta, että nämä yökerhot avattiin myöhään päivittäin aamuun asti ja häiritsivät heidän unta. Väitetään, että Ratree olisi avoinna noin kello 4 asti, ja sitten yökerhovieraat kävelivät tien toisella puolella kadun toisella puolella olevaan Maha Nakhon Phuket -klubiin, joka sulkeutuu joka päivä klo 6. Laillinen sulkemisaika on klo 00

Molemmista paikoista löydettiin satoja yökerhokävijöitä. Molemmilla yökerhoilla ei ollut laillisia lisenssejä, lisäsi DOPA.

Maha Nakhon Phuketin omistajaa syytetään viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa, avaamisesta laillisen ajan yli, alkoholin myymisestä laillisen ajan yli, alkoholin myymisestä alle 20-vuotiaille ja alle 20-vuotiaiden pääsystä sisään.

Ratree Clubin omistajaa syytetään viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa, avaamisesta laillisen ajan yli ja alkoholin myymisestä laillisen ajan kuluessa. Asianomaiset viranomaiset eivät kertoneet kummankaan omistajien nimiä.

Molempia yökerhoja ehdotetaan Phuketin kuvernöörille, jotta se harkitsee viiden vuoden sulkemista ja sulkemista rangaistuksena.

=============================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.