Thaimaa on maailman kolmanneksi digitaalinen nomadiparatiisi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Resume.io-verkkosivuston tutkimuksen mukaan Thaimaa on digitaalisten paimentolaisten suosituin kohde Yhdysvaltojen ja Espanjan jälkeen.

Tutkimuksessa analysoitiin 25,976 XNUMX Instagram-julkaisua, joissa oli hashtag #digitalnomad ja käytti maantieteellisesti merkittyjä sijainteja maiden ja kaupunkien suosion määrittämiseen.

Huhtikuussa 10 Instagram-viestien perusteella 2023 parasta digitaalisten nomadien maata ovat Yhdysvallat, Espanja, Thaimaa, Meksiko, Ranska, Indonesia, Portugali, Italia, Iso-Britannia ja Intia.

Thaimaa, erityisesti Bangkok, hallitsee Aasian ja Oseanian digitaalista nomadimaisemaa eniten #digitalnomad Instagram-postauksia. Chiang Mai, Koh Phangan ja Krabi ovat myös Aasian digitaalisten paimentolaisten suosituimpia kohteita.

Chiang Mai tunnetaan erinomaisista yhteistyötiloistaan, kun taas Krabi tarjoaa viehättäviä maisemia ja pääsyn kauniille rannoille. Koh Phangan tarjoaa luonnon kauneutta ja lukuisia työpaikkoja paimentolaisille.

On syytä huomata, että noin 40 maata tarjoaa nyt digitaalisia nomadviisumeja, ja useimmat ovat poistaneet pandemian aikakauden maahantulorajoituksensa.

LÄHDE: PRD

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.