70-vuotias brittimies sanoo, että hänet on johdettu harhaan ja huijattu 15 miljoonan bahtin asunnon omistamisesta Koh Samuilla

Samui -

70-vuotias brittimies on tehnyt ilmoituksen Thaimaan keskustutkintavirastolle (CIB), kun hän osti 15 miljoonan bahtin luksushuoneiston Koh Samuilta monta vuotta sitten, mutta ei ole vieläkään saanut laillisia asiakirjoja, jotka vahvistavat hänen omistajansa.alus.

David Edward Chappelle, 70, Britannian kansalainen, ja Pattakorn Teepbunrat, Thaimaan kuluttajaneuvoston edustaja, jättivät yhteisen raportin CIB:lle torstaina (1. kesäkuuta).

Mr. Pattarakorn sanoi: "Mr. David valitti ensimmäisen kerran Thaimaan kuluttajaneuvostolle seitsemän vuotta sitten vuonna 2016. Hän kertoi ostaneensa kiinteistöyhtiöltä luksushuoneiston 15 miljoonalla bahtilla. Sen jälkeen hän vieraili ja yöpyi taloyhtiössä joka vuosi kolme kertaa vuodessa. Hän on yrittänyt pyytää yhtiöltä laillisia hallussapitoasiakirjoja osoittaakseen omistajuutensa, mutta hän on aina epäonnistunut."

”Tämän vuoden huhtikuussa 2023 hän sai selville, että yhtiö ei tehnyt hänelle mitään rekisteröintiä asunnon lailliseen hallintaan. Tämän seurauksena herra David ei laillisesti omista asuntoa, josta hän maksoi viisitoista miljoonaa bahtia. Huomasimme, että monet uhrit valittavat tästä yrityksestä samankaltaisissa tapauksissa, useimmat ovat ulkomaalaisia, kuten herra David, joka on maksanut yli 100 miljoonaa bahtia vahingonkorvauksia. Mr. Pattarakorn totesi.

CIB hyväksyi raportin ja ilmoitti tarkistavansa tapauksen. Kyseisen kiinteistöyhtiön nimi salattiin vireillä olevien oikeustoimien ja Thaimaan kunnianloukkauslakien vuoksi.

=========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.