Taksinkuljettaja loukkaantui auto-onnettomuudessa Phuketissa

Phuket -

Taksinkuljettaja loukkaantui, kun hänen autonsa törmäsi puuhun ja liikennemerkkiin keskeisellä varauksella Thalangissa.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina (4.) kello 46th) Thep Krassattri Roadin pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla Thep Krasattrin osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioitunutta taksiautoa keskusvarauksesta. Taksinkuljettaja Monsit Mapiyapan, 51, oli saanut useita vammoja. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Taksissa ei ollut onnettomuushetkellä matkustajia.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille, että siellä oli rankkaa sadetta ja tie oli märkä. Suurella nopeudella ajanut taksiauto menetti hallinnan ja ajautui keskusvarastoon ennen kuin se törmäsi puuhun ja liikennemerkkiin.

==========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.