Phuketin lentoaseman suuri paloharjoitus

Phuket-

Phuketin kansainvälinen lentoasema on ilmoittanut, että he pitävät tänään (31. toukokuuta) paloharjoituksen, joka sisältää huomattavan määrän savua osana harjoitusta.

Harjoittelu alkoi tänään klo 10:00 keskipäivään kiitotien 27 läheisyydessä. Harjoittelun aikana lentokentän ympärillä lensi ilmaan suuri määrä savua. Lentokentän henkilökunta pahoitteli häiriötä.

Phuket Express huomauttaa, että Phuketin kansainvälisen lentokentän on ilmoitettava tästä yleisölle joka kerta ennen paloharjoitusta, koska joskus paikalliset asukkaat eivät olleet tietoisia siitä, että lentoaseman tilanne oli vain käytäntö ja että he olivat aiemmin olleet oikeutetusti huolissaan.

Näitä harjoituksia järjestetään säännöllisesti, ja yleisölle annetaan runsaasti varoituksia Phuketin kansainvälisen lentokentän turvallisuuden vuoksi.

=================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.