PÄIVITYS: Australialaismiehelle määrättiin 10,000 40,000 bahtin sakko ja hän maksaa XNUMX XNUMX bahtia vahingoista Phuketissa tapahtuneen Road Rage -tapahtuman jälkeen

Phuket -

Australialainen mies sai 10,000 40,000 bahtin sakon ja maksoi XNUMX XNUMX bahtia vahingoista tila-auton aiheuttaman raivotapahtuman jälkeen Wichitissä, Mueang Phuketissa. Häntä uhkasi myös kahden kuukauden vankeus, mutta hän sai ehdollisen vankeusrangaistuksen yhden vuoden ehdoin.

Edellinen tarinamme:

Australialaista miestä vastaan ​​on nostettu useita oikeudellisia syytteitä Phuketissa tapahtuneen Road Rage -tapauksen jälkeen.

Nyt meidän päivitys:

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (31st), että australialainen mies tunnistettiin MR:ksi. NAVALE LACHLAN ja hänen kanssaan ratsastanut ystävänsä tunnistettiin herraksi. HAIDER RUBAY, emiraattien kansalainen (Yhdistyneet arabiemiirikunnat). Phuket Express huomautti, että Phuketin poliisi sanoi alun perin hra LACHLAN, australialainen, oli kuljettaja, mutta korjasi sitten väitteen.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että Emiraattien kansalainen herra RUBAY oli todellinen kuljettaja, mutta oli paennut välittömästi takaisin maahansa 29. toukokuuta tapauksen jälkeisenä yönä saatuaan tietää mahdollisista oikeustoimista.

Phuket Kwaengin tuomioistuin on jo tuominnut tapauksen. Tila-auton sivupeilin vaurioittanut australialainen LACHLAN joutui kahdeksi kuukaudeksi vankeuteen, mutta hän sai ehdollisen vankeusrangaistuksensa yhden vuoden koeajalla. Hän sai 10,000 40,000 bahtin sakon ja joutuu maksamaan tila-auton kuljettajalle XNUMX XNUMX bahtia vahingoista.

==========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.