PÄIVITYS: Opiskelija julistettiin kuolleeksi moottoripyörän ja bussin törmäyksen jälkeen Koh Kaewissa, Phuketissa

Koh Kaew -

Ratsastaja, joka on opiskelija, joka sai vakavia vammoja moottoripyörän törmättyä bussiin Koh Kaewissa Mueang Phuketissa, on myöhemmin julistettu kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Edellinen tarinamme:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaiaamuna (30th) Thep Krasattri Roadilla eteläisellä kaistalla lähellä Bang Khun alikulkukulkua.

Nyt päivitykseen:

Paikalla vakavia vammoja saanut 17-vuotias opiskelijaratsastaja on myöhemmin julistettu kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Linja-auton kuljettaja Mr. Panuwat Jakkarat, 36, kertoi poliisille, että hän oli tulossa ulos huoltoasemalta keskikaistalle ennen kuin hän kuuli törmäyksen. Lähistön paikalliset asukkaat kertoivat The Phuket Expressille kuulleensa kovaa ääntä, kuten renkaan räjähdystä. Myöhemmin he havaitsivat, että opiskelijaratsastaja oli kaatunut moottoripyöränsä.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia lisäoikeudellisia toimia varten.

Teini-ikäisen uhrin nimi salattiin hänen ikänsä vuoksi.

===========================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.