PÄIVITYS: Kanadalainen epäilty kiistää kaikki syytteet intialaisen miehen väitetyn murhan jälkeen Phuketissa

Thaimaa -

Kanadalainen epäilty on kiistänyt kaikki syytteet murhattuaan Phuketissa intialaisen miehen, jonka kerrottiin osallistunut kansainväliseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Aiemmat tarinamme:

Kanadalainen mies ammuttiin kuoliaaksi ja hänen ruumiistaan ​​löydettiin noin 10 luotihaavaa uima-allashuvilassa Phuketissa 4. helmikuutath, 2022.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti eilen, helmikuun 10. päivänä, kaksi pääepäiltyä, joiden epäillään tappaneen intialais-kanadalaisen kansalaisen Phuketin huvilassa.

"Red Notice" -pidätysmääräys on annettu kahdelle etsintäkuulutetuksi väitetylle ulkomaalaiselle ampujalle, joita syytetään Kanadan ja Intian kansalaisen tappamisesta Phuketin huvilassa tammikuun lopulla, Thaimaan kuninkaallinen poliisi raportoi 12. helmikuuta.th, 2022.

Tärkeä kanadalainen epäilty lähetettiin takaisin Thaimaahan sen jälkeen, kun hän murhasi kanadalais-intialaisen miehen Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Lehdistötilaisuus pidettiin maanantaina (29th) johti Thaimaan kuninkaallinen poliisipäällikkö kenraali Damrongsak Kittiprapas. Kenraali Damrongsak sanoi, että kanadalainen epäilty MATTHEW LEANDRE OVIDE DUPRE, 38, oli yhteydessä "Yhdistyneiden kansakuntien jengiin". Näiden gangsterien väitettiin osallistuneen kansainvälisen huumeiden salakuljetukseen, koruvarkauksiin Dubaissa, kilpailevien jengien johtajien murhiin ja monien kilpailevien jäsenten murhiin. gangsterit Kanadassa. Dupre oli entinen Kanadan armeijan sotilas, joka oli taistellut Afganistanissa.

Yksi epäillyistä, jonka väitettiin osallistuneen Dupren kanssa intialaisen miehen murhaan Phuketissa, kuoli pienessä lento-onnettomuudessa vuonna 2022. Oli kuitenkin epäselvää, oliko tapaus onnettomuus vai murha ja lento-onnettomuuden syy oli ei koskaan selvitetty viranomaisten tutkimuksista huolimatta.

Etsitty kanadalainen epäilty, jonka väitettiin tappaneen kanadalais-intialaisen miehen Phuketissa väitetyissä järjestäytyneen rikollisuuden ja jengikiistassa, kuoli Ontarion lento-onnettomuudessa viime viikonloppuna, mutta hänestä ilmoitettiin ensimmäisen kerran lehdistölle tiistaina 3.

Dupre on kiistänyt kaikki Phuketin provinssin tuomioistuimen viime vuoden helmikuussa antaman pidätysmääräyksen syytteet murhasta, ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta ja laittomasta ampuma-aseiden kantamisesta julkisella paikalla. Hän väittää olevansa täysin syytön kaikkiin syytöksiin ja vaikutti tilanteesta huolimatta rentoutuneelta ja rauhalliselta, hymyillen lehdistölle ja vaikutti olevansa välinpitämätön tilanteen vakavuudesta.

Lähes 100 thaimaalaisen Hanuman-yksikön poliisia, sotilasta ja erikoisjoukkoja suojelee ja vartioi herra Duprea, koska he pelkäävät, että joko kilpailevat jengin jäsenet voivat murhata hänet kostoksi Phuketissa tapahtuneesta murhasta tai jopa hänen entiset liittolaisensa, jotka yrittävät estää mahdollisia mahdollisuuksia. oikeuden todistajanlausunto, joka syyttää muita asianosaisia ​​henkilöitä.

============================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.