PÄIVITYS: Australialaista miestä vastaan ​​on nostettu useita oikeussyytteitä Phuketissa tapahtuneen Road Rage -tapahtuman jälkeen

Wichit, Phuket -

Australialaista kuljettajaa vastaan ​​on nostettu kaksi syytettä raivokohtauksesta, jossa hän tuhosi tila-auton sivupeilin Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Tila-auton kuljettaja, Mr. Monnapan Makarapan, kertoi Phuket Expressille, että hän teki ilmoituksen Chalongin poliisille maanantaina (29. toukokuuta)th). Hän kertoi poliisille, että hänen tila-autonsa ja sedanin kanssa, jonka kuljettaja oli miespuolinen ulkomaalainen, tapahtui tieraivo.

Nyt päivitykseen:

Tila-auton kuljettaja Mr. Monnapan kertoi poliisille, että ulkomaalaisen kuljettama sedan suistui välittömästi tila-autonsa eteen ja jarrutti äkillisesti. Monnapanin ohjaama tila-auto melkein törmäsi sedaniin.

Sen jälkeen tila-auto ja sedan pysähtyivät punaiseen valoon. Monnapan nousi autostaan ​​ja käveli sedanin luo kysyäkseen kuljettajalta, miksi hän ajoi niin huolimattomasti, mutta sedanin kuljettajan väitettiin yrittäneen törmätä häneen.

Monnapan palasi tila-autoonsa ja ajoi, kun valo muuttui vihreäksi. Kaksi kuljettajaa kuitenkin jatkoivat toistensa häirintää Monnapanin äänittäessä äänitorveaan jatkuvasti, minkä jälkeen molemmat ajoneuvot pysähtyivät tien varteen ennen kuin ulkomaalainen törmäsi ja murskasi tila-auton sivupeilin ja pakeni sitten.

Wichitin poliisipäällikkö eversti Chatree Chookaew kertoi Phuket Expressille tiistaina (30.th) että videolla näkyvä ulkomaalainen mies on australialainen mies (poliisi ei kertonut hänen nimeään ja ikää). Hänet kutsuttiin poliisiasemalle, mutta hänen Dubaissa asuva ystävänsä, joka oli hänen kanssaan tapauksen aikana, pakeni oikeudellisten seurausten pelosta.

Australialaista miestä vastaan ​​on nostettu kaksi syytettä, jotka vahingoittavat muiden ihmisten omaisuutta ja uhkaavat toisia. Australialainen mies vapautettiin. Kuitenkin toukokuun 31st poliisi vie asian käräjäoikeuteen.

Australialainen mies kertoi olevansa vihainen, kun tila-auton kuljettaja torkutti äänitorveaan toistuvasti jahtaaessaan häntä. Australialainen mies totesi myös, että tila-auton kuljettaja oli hänen mielestään ensimmäinen hyökkääjä, joka nousi autostaan ​​kohdatakseen ulkomaalaisen.

========

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.