Tuntematon ulkomaalainen mies tuhosi tila-auton sivupeilit Road Rage -onnettomuuden aikana Phuketissa – VIDEO

Phuket -

Ulkomaalainen mieskuljettaja on tuhonnut tila-auton sivupeilin väitetyn liikenneonnettomuuden aikana Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Tila-auton kuljettaja, Mr. Monnapan Makarapan, kertoi Phuket Expressille, että hän teki ilmoituksen Chalongin poliisille maanantaina (29. toukokuuta)th). Hän kertoi poliisille, että hänen tila-autonsa ja sedanin kanssa, jonka kuljettaja oli miespuolinen kaukasialainen ulkomaalainen, tapahtui tieraivo.

He pysähtyivät keskustelemaan etuoikeuskiistasta, mutta ulkomaalainen kuljettaja tuhosi välittömästi sivupeilit Monnapanin tila-autossa Chao Fa East Roadilla Wichitissä.

Tuntematon ulkomaalainen mies, jonka Monnapan sanoi olevan hallitsemattoman raivokohtauksen vallassa, pakeni sitten paikalta, kun Monnapan uhkasi soittaa poliisille ja käski miestä odottamaan lainvalvontaviranomaisia.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille ottaneensa yhteyttä Wichitin poliisiin lisätutkimuksia varten. Samaan aikaan video kojelautakamerasta julkaistiin paikallisessa sosiaalisessa mediassa, ja se on levinnyt virukseksi, ja monet thaimaalaiset käyttäjät sanoivat, että tuntematon ulkomaalainen mies pitäisi tunnistaa, syyttää ja jopa mahdollisesti karkottaa.

======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.