Surat Thani toivottaa tervetulleeksi yli kaksi miljoonaa kävijää

Surat Thanin provinssissa kansainväliset saapujat ovat kasvaneet tänä vuonna 1.5 miljoonan vierailijan rajan yli, mikä on 155 % enemmän kuin edellisen vuoden vastaavaan aikaan.

Maanantaina (29. toukokuuta) Surat Thanin kuvernööri Witchawut Jinto ilmoitti, että yhteensä 2.05 miljoonaa vierailijaa on saapunut maakuntaan tammikuun jälkeen, ja ulkomaiset vierailijat muodostavat suurimman osan tästä tulvasta. Kansainvälisten tulojen huomattava kasvu on vaikuttanut merkittävästi maakuntatalouteen. Pelkästään ulkomaiset vierailijat ovat tuottaneet vaikuttavat 35.9 miljardin bahtin tulot, mikä heijastaa huomattavaa 159 %:n vuosikasvua.

Witchawut korosti, että nämä vierailijat käyttävät rahansa pääasiassa erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin, kuten majoitukseen, ruokailuun, matkamuistoihin, viihdetoimintaan ja kuljetuksiin, mikä edistää paikallista taloutta ja matkailualaa.

Kävijämäärien nousu näkyy myös hotellien käyttöasteessa, joka on kasvanut merkittävästi. Vuoden alusta Surat Thanin vuokrausaste on noussut noin 77 %:iin, mikä merkitsee vaikuttavaa 39 % kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Paikallishallinto ja matkailuviranomaiset sanoivat olevansa edelleen sitoutuneita kehittämään ja edistämään matkailua Surat Thanissa ja koko eteläisellä alueella. He sanoivat myös pyrkivänsä varmistamaan, että vierailijoilla on unohtumattomia kokemuksia samalla kun he edistävät maan talouskasvua.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/